Zamknięty przez: Vinyanov 21 Luty 2008, 19:19 |
[ustawienia] Jak gracie? |
| Autor |
Wiadomość |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 5 Maj 2004, 20:37 JAK gracie?
|
|
|
1. Zaczynam od poczatku zawsze od floorow betonowych
2. Gram tylko i wylacznie Haroldem , jak juz dla zabawy to Wormem albo Freezem
3. Przewaznie przy graniu slucham swoich mp3. czasem nawet cala playlista przeleci
4. Nogi trzymam na miejscu , chyba ze dojde do 500 to sie trzesa , albo jak spadne to kopia
5.Gram przewaznie w dzinsach lub w pizamie
6.Od 14 do 16 jak przyjde z budy od 20 do 22 wieczorem i czasem noca
7.U mnie nie ma konfliktow moj brat malo gra , jakby co to uzywam sily
8.Od IT 1.0 gram na joypadzie inaczej nie umiem
9.EYE CANDY = NONE
10.Fun Mode wlaczam tylko dla jaj |
|
|
|
 |
John Beak
Fantastic!

Wiek: 37 Dołączył: 13 Kwi 2004 Posty: 407 Skąd: Icy Tower
|
Wysłany: 7 Maj 2004, 21:19 JAK gracie?
|
|
|
| Worm jest dobry. Ja graju tylko za Worma. |
_________________ Trolling is a art.
Design Your Universe
John Beak's Website |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 10 Październik 2007, 22:18
|
|
|
| Boru w shoutboksie napisał/a: | | kiedy oprocz gry, mam otwarte jakies inne okno to harold czasem sam sie rusza |
A, właśnie. Icy Tower nadal kryje dla mnie mnóstwo niespodzianek. Uruchomcie IT, przełączcie aplikację w tryb okna i rozpocznijcie nową grę. Wywołajcie menu kontekstowe paska tytułu (to, które pojawia się po wybraniu ikony programu). Wybierzcie opcję Przenieś i pograjcie. Co za realizm! Co za wyszukana fizyka gry! Czuję się jak w Petz, gdzie potrząsając kursorem myszy można było rzucać zwierzakami po całym ekranie. |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 12 Październik 2007, 00:25
|
|
|
Odkryłem ostatnio dobry sposób na poprawianie sobie wyników: gdy pobijesz jakiś rekord i znajdzie się on na 1.-2. miejscu na Twojej liście, która przewija się w grze, wpisz się tak jak byś się nie chciał wpisać, a potem sukcesywnie spychaj ten wpis w dół.
W ciągu kilku dni udało mi się usunąć "DUP" i "H*J", które widniały na mojej liście. Teraz najtrudniejsze zadanie - usunąć wpis "SYP" z 1246 piętrami. |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 12 Październik 2007, 02:47
|
|
|
| syo napisał/a: | | Odkryłem ostatnio dobry sposób na poprawianie sobie wyników: gdy pobijesz jakiś rekord i znajdzie się on na 1.-2. miejscu na Twojej liście, która przewija się w grze, wpisz się tak jak byś się nie chciał wpisać, a potem sukcesywnie spychaj ten wpis w dół. |
Hehe, kapitalne! Zastosuję natychmiast, gdy trafi mi się rekord. Miałem dzisiaj kombosa 436 (drugi na liście), mogłem go wykorzystać. Hm, tylko jak należało się podpisać? Może „Won!” albo „Wyp…”? Tak czy inaczej, ten sposób musi trafić na stronę.
| Cytat: | Teraz najtrudniejsze zadanie - usunąć wpis "SYP" z 1246 piętrami. |
Zaryzykowałeś podpisując się tutaj z błędem, nie? Wynik jest nieprzeciętny. Ale powodzenia! |
|
|
|
 |
Pirochemik
Splendid!

Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Iława/Warszawa
|
Wysłany: 12 Październik 2007, 13:38
|
|
|
Heh kiedyś tak miałem przez przypadek, tylko żę ja jak zrobie błąd... gfram bez ustanine aż go pobije:P lub zmieniam w pliku:P Już tego nie stosuje, co do pięter, tyle szybkoi można pobić, najgorzej jak jest powyżej 1500, Co nie znaczy że 1246 jest małym rekordem, trzymam kciuki, and. Syo czy ty nie miałeś przypoadkiem kiedyś przestać grać?? |
_________________ 1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |
Polska Lista Top Ten |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 12 Październik 2007, 16:36
|
|
|
| Vinyanov napisał/a: | | Zaryzykowałeś podpisując się tutaj z błędem, nie? Wynik jest nieprzeciętny. Ale powodzenia |
Dzięki.
Co do tego wpisu - po prostu się pomyliłem, prawdopodobnie dlatego że był to jeden z wyższych wyników w ostatnim czasie. A te "DUP" i "H*J" wpisałem z nerwów. |
|
|
|
 |
|
|