|
Magiczna Klinika w Świętkorzystkim - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
livka
That's great!

|
Wysłany: 26 Sierpień 2019, 18:43 Magiczna Klinika w Świętkorzystkim - opinie
|
|
|
Hej wszystkim przyszedł w moim życiu taki czas, że postanowiłam w końcu zawalczyć o siebie i pozmieniać co nieco w swoim wyglądzie. Planuję serię zabiegów kosmetycznych związanych z medycyną estetyczną. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Magiczną Kliniką ? Warto korzystać z ich usług ? |
|
|
|
 |
merciaa
Sweet!

|
Wysłany: 26 Sierpień 2019, 19:08
|
|
|
Gratuluje decyzji, zawsze jest dobry czas by zrobić coś dla siebie, brawo Jeśli chodzi o Magiczną Klinikę to jak najbardziej polecam, choć ja korzystam z ich usług w woj.mazowieckim |
|
|
|
 |
bobina
Sweet!

|
Wysłany: 27 Sierpień 2019, 15:20
|
|
|
Tak zdecydowanie warto się do nich zapisywać : Zatrudniają zespół doświadczonych lekarzy więc możesz mieć pewność, ze będziesz pod dobrą opieką ceny niewygórowane, ja zawsze czekam na promocje ( często się pojawiają). |
|
|
|
 |
livka
That's great!

|
Wysłany: 28 Sierpień 2019, 10:33
|
|
|
super, dziekuje Wam bardzo za informacje a jakie zabiegi sobie u nich robiłyście dziewczyny ? Ja zastanawiam się nad botoksem i lipolizą |
|
|
|
 |
monika25
Hey, good!

|
Wysłany: 29 Listopad 2019, 11:51
|
|
|
Hej
Ja też ostatnio podjęłam decyzję, że chcę zadbać o swój wygląd pod okiem profesjonalistów. W związku z tym, mam do Was pytanie, czy znacie jakieś skuteczne zabiegi odmładzające na twarz? Zależy mi na wygładzeniu skóry, zredukowaniu widoczności zmarszczek i ogólnej poprawie kondycji cery. Z góry dziękuję za pomoc! |
|
|
|
 |
Raku95
Super!

|
Wysłany: 21 Październik 2020, 17:52
|
|
|
| Nie, ja z zabiegĂłw medycyny estetycznej nie korzystaĹem i nie mam zamiaru tego robiÄ. Problem jedynie jest taki, Ĺźe moĹźe po prostu sprĂłbujÄ przede wszystkim siÄ inaczej zrelaksowaÄ. Jestem ciekaw, co moĹźe mi zaoferowaÄ masaĹźystka wrocĹaw . Macie pomysĹy? |
|
|
|
 |
Floristka
Amazing!

|
Wysłany: 7 Grudzień 2020, 12:39
|
|
|
| Raku, sporo. Bo na masaĹź wrocĹaw na pewno warto siÄ zapisaÄ ze wzglÄdu na wyjÄ
tkowoĹÄ i wygodÄ. W sumie wiele osĂłb wybiera siÄ wĹaĹnie na takie masaĹźe i potem ĹźaĹuje, Ĺźe wczeĹniej nie skorzystaĹo. Sporo o tym wiem, bo juĹź kilka razy korzystaĹam. Masz tu masaĹź ĹwiecÄ
, klasyczny, miodem i nawet rehabilitacyjny. |
|
|
|
 |
raszka
Yo!
|
Wysłany: 5 Maj 2021, 12:34
|
|
|
| Magiczna Klinika to bardzo dobre miejsce na zabiegi szczegolnie jezeli chodzi o wypelnianie zmarszczek, powiekszanie ust itp. uwazam ze takie mobilne kliniki to przyszlosc, wychodza naprzeciw oczekiwaniom klienta i to jest super. dzieki temu praktycznie kazdy moze skorzystac z ich uslug bez wzgledu na to gdzie mieszka. |
|
|
|
 |
irenaka
Yo!
|
Wysłany: 1 Czerwiec 2021, 17:02
|
|
|
Nie mam Ĺźadnych zastrzeĹźeĹ, bardzo sprawny kontakt, lekarze kompetentni, na zabiegu miĹa atmosfera. MoĹźna siÄ spokojnie umĂłwiÄ na wizytÄ przez internet przez fejsbooka, tam moĹźna siÄ wszystkiego dowiedzieÄ. Wszystko o czasie, dla mnie to teĹź duĹźy plus, bo mam bardzo maĹo czasu wolnego, a w niektĂłrych miejscach trzeba jednak czekaÄ w kolejkach, ja tego nie lubie.
ZrobiĹam wypeĹnianie zmarszczek za pomocÄ
kwasu hialuronowego, bardzo szybki i skuteczny zabieg. Jestem zadowolona i za jakiĹ czas bez wÄ
tpienia wrĂłcÄ. |
|
|
|
 |
malamik
Yo!
|
Wysłany: 1 Czerwiec 2021, 20:29
|
|
|
| Niskie ceny, szeroki wybĂłr zabiegĂłw, lekarze wysoko wykwalifikowani, polecam. |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Październik 2021, 16:22
|
|
|
| livka napisał/a: | super, dziekuje Wam bardzo za informacje a jakie zabiegi sobie u nich robiďż˝yďż˝cie dziewczyny ? Ja zastanawiam siďż˝ nad botoksem i lipolizďż˝ |
botoks to fajna sprawa, ja akurat tutaj robiĹam https://www.depilacja-laserowa.net.pl/ |
|
|
|
 |
raszka
Yo!
|
Wysłany: 1 Listopad 2021, 10:19
|
|
|
WypeĹnianie zmarszczek to siÄ chyba robi gĹĂłwnie za pomocÄ
kwasu hialuronowego, co uwaĹźacie? JeĹźeli chodzi o depilacjÄ laserowÄ
to mam jÄ
za sobÄ
i teĹź polecam bo to duĹźa wygoda. |
|
|
|
 |
domi.nika
Eextreeme!

|
|
|
|
 |
iryd
Amazing!

|
Wysłany: 21 Luty 2022, 09:24
|
|
|
WybĂłr Kliniki to nie jest Ĺatwa sprawa, bo jest ich sporo. Ja chodzÄ do https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ najlepsze miejsce, gdzie ma siÄÂ pewnoĹÄÂ Ĺźe zostanie siÄÂ przyjÄtym w miĹej atmosferze i przez profesjonalistĂłw |
|
|
|
 |
iwona102
Yo!
|
|
|
|
 |
papitek
That's great!

|
Wysłany: 11 Lipiec 2025, 07:27
|
|
|
| Podczas zabiegĂłw modelujÄ
cych sylwetkÄ oraz terapii antycellulitowych niezwykle waĹźna jest odpowiednia ochrona skĂłry. Kostiumy dostÄpne na https://www.mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit zostaĹy stworzone wĹaĹnie z myĹlÄ
o takich potrzebach. ZapewniajÄ
higienÄ, wygodÄ i niezbÄdnÄ
barierÄ ochronnÄ
, eliminujÄ
c uczucie dyskomfortu podczas masaşu próşniowego czy zabiegów kosmetycznych. |
|
|
|
 |
|
|