SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Magiczna Klinika w Świętkorzystkim - opinie
Autor Wiadomość
livka 
That's great!

Wysłany: 26 Sierpień 2019, 18:43   Magiczna Klinika w Świętkorzystkim - opinie

Hej wszystkim :) przyszedł w moim życiu taki czas, że postanowiłam w końcu zawalczyć o siebie i pozmieniać co nieco w swoim wyglądzie. Planuję serię zabiegów kosmetycznych związanych z medycyną estetyczną. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Magiczną Kliniką ? Warto korzystać z ich usług ?

merciaa 
Sweet!

Wysłany: 26 Sierpień 2019, 19:08   

Gratuluje decyzji, zawsze jest dobry czas by zrobić coś dla siebie, brawo :) Jeśli chodzi o Magiczną Klinikę to jak najbardziej polecam, choć ja korzystam z ich usług w woj.mazowieckim :)

bobina 
Sweet!

Wysłany: 27 Sierpień 2019, 15:20   

Tak zdecydowanie warto się do nich zapisywać : Zatrudniają zespół doświadczonych lekarzy więc możesz mieć pewność, ze będziesz pod dobrą opieką :) ceny niewygórowane, ja zawsze czekam na promocje ( często się pojawiają).

livka 
That's great!

Wysłany: 28 Sierpień 2019, 10:33   

super, dziekuje Wam bardzo za informacje :) a jakie zabiegi sobie u nich robiłyście dziewczyny ? Ja zastanawiam się nad botoksem i lipolizą :)

monika25
Hey, good!

Wysłany: 29 Listopad 2019, 11:51   

Hej :)
Ja też ostatnio podjęłam decyzję, że chcę zadbać o swój wygląd pod okiem profesjonalistów. W związku z tym, mam do Was pytanie, czy znacie jakieś skuteczne zabiegi odmładzające na twarz? Zależy mi na wygładzeniu skóry, zredukowaniu widoczności zmarszczek i ogólnej poprawie kondycji cery. Z góry dziękuję za pomoc! :)

Raku95
Super!

Wysłany: 21 Październik 2020, 17:52   

Nie, ja z zabiegów medycyny estetycznej nie korzystałem i nie mam zamiaru tego robić. Problem jedynie jest taki, że może po prostu spróbuję przede wszystkim się inaczej zrelaksować. Jestem ciekaw, co może mi zaoferować masażystka wrocław . Macie pomysły?

Floristka
Amazing!

Wysłany: 7 Grudzień 2020, 12:39   

Raku, sporo. Bo na masaż wrocław na pewno warto się zapisać ze względu na wyjątkowość i wygodę. W sumie wiele osób wybiera się właśnie na takie masaże i potem żałuje, że wcześniej nie skorzystało. Sporo o tym wiem, bo już kilka razy korzystałam. Masz tu masaż świecą, klasyczny, miodem i nawet rehabilitacyjny.

raszka
Yo!

Wysłany: 5 Maj 2021, 12:34   

Magiczna Klinika to bardzo dobre miejsce na zabiegi szczegolnie jezeli chodzi o wypelnianie zmarszczek, powiekszanie ust itp. uwazam ze takie mobilne kliniki to przyszlosc, wychodza naprzeciw oczekiwaniom klienta i to jest super. dzieki temu praktycznie kazdy moze skorzystac z ich uslug bez wzgledu na to gdzie mieszka.

irenaka
Yo!

Wysłany: 1 Czerwiec 2021, 17:02   

Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo sprawny kontakt, lekarze kompetentni, na zabiegu miła atmosfera. Można się spokojnie umówić na wizytę przez internet przez fejsbooka, tam można się wszystkiego dowiedzieć. Wszystko o czasie, dla mnie to też duży plus, bo mam bardzo mało czasu wolnego, a w niektórych miejscach trzeba jednak czekać w kolejkach, ja tego nie lubie.
Zrobiłam wypełnianie zmarszczek za pomocą kwasu hialuronowego, bardzo szybki i skuteczny zabieg. Jestem zadowolona i za jakiś czas bez wątpienia wrócę.

malamik
Yo!

Wysłany: 1 Czerwiec 2021, 20:29   

Niskie ceny, szeroki wybĂłr zabiegĂłw, lekarze wysoko wykwalifikowani, polecam.

domi.nika
Eextreeme!

Wysłany: 18 Październik 2021, 16:22   

livka napisał/a:
super, dziekuje Wam bardzo za informacje :) a jakie zabiegi sobie u nich robi�y�cie dziewczyny ? Ja zastanawiam si� nad botoksem i lipoliz� :)

botoks to fajna sprawa, ja akurat tutaj robiłam https://www.depilacja-laserowa.net.pl/

raszka
Yo!

Wysłany: 1 Listopad 2021, 10:19   

Wypełnianie zmarszczek to się chyba robi głównie za pomocą kwasu hialuronowego, co uważacie? Jeżeli chodzi o depilację laserową to mam ją za sobą ;) i też polecam bo to duża wygoda.

domi.nika
Eextreeme!

Wysłany: 24 Styczeń 2022, 15:19   

a masaze twarzy? cos o takich slyszeliscie?

iryd
Amazing!

Wysłany: 21 Luty 2022, 09:24   

Wybór Kliniki to nie jest łatwa sprawa, bo jest ich sporo. Ja chodzę do https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ :) najlepsze miejsce, gdzie ma się pewność że zostanie się przyjętym w miłej atmosferze i przez profesjonalistów

iwona102
Yo!

Wysłany: 29 Kwiecień 2025, 22:41   

Jak macie problem z cellulitem to polecam fala uderzeniowa cellulit warszawa. Zabieg może być wykonywany cały rok :mrgreen:

papitek
That's great!

Wysłany: 11 Lipiec 2025, 07:27   

Podczas zabiegów modelujących sylwetkę oraz terapii antycellulitowych niezwykle ważna jest odpowiednia ochrona skóry. Kostiumy dostępne na https://www.mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit zostały stworzone właśnie z myślą o takich potrzebach. Zapewniają higienę, wygodę i niezbędną barierę ochronną, eliminując uczucie dyskomfortu podczas masażu próżniowego czy zabiegów kosmetycznych.

Odpowiedz do tematu