|
Akcesoria kuchenne |
| Autor |
Wiadomość |
Raku95
Super!

|
Wysłany: 24 Lipiec 2018, 23:07 Akcesoria kuchenne
|
|
|
| Jak większość facetów nie rozumiem kobiet, które jak nie zmienią wystroju domu raz na powiedzmy pół roku minimum, to czują się źle . Moja żona jest jedną z takich kobiet i niestety muszę znów coś w domu wymieniać. Tym razem padło na akcesoria kuchenne, które nie pasują rzekomo do nowych mebli. Oszaleć można, ale cóż. W związku z tym mam pytanie. Czy zamawialiście cokolwiek tutaj www.cookandhome.pl ? Spodobały mi się niektóre elementy i żonie również i mógłbym je kupić. |
|
|
|
 |
mocarny
That's great!

|
Wysłany: 26 Lipiec 2018, 12:59
|
|
|
| Ano jakoś tak jest z tymi zmianami. |
|
|
|
 |
Kalina
Super!

|
Wysłany: 4 Kwiecień 2019, 11:15
|
|
|
| Ja też lubię zmiany i nawet mój mąż czasem mi mówi że mam świetny gust. Teraz w kuchni planuje trochę pozmieniać, nowe urządzenia kupić które bardziej mi sie przydadzą na co dzień. Zastanawiam się czy taka kostkarka do lodu przyda się na lato w domu https://www.ceneo.pl/Pozo...rki_do_lodu.htm ? Ktoś może ma którąś z tych ? |
|
|
|
 |
anna.kaczmarek
Hey, good!

|
Wysłany: 15 Listopad 2019, 11:01
|
|
|
| Jeżeli nadal zastanawiacie się na wyborem nowych garnków do kuchni to zerknijcie sobie na tę stronę: https://www.valdinox.pl/?...vRoCwDQQAvD_BwE . Dowiecie się z niej o marce Valdinox. Jestem przekonana, że jej naczynia zagoszczą na dobre w Waszych kuchniach. W mojej już są. |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 18 Grudzień 2021, 18:31
|
|
|
| To prawda same akcesoria kuchenne sÄ
bardzo waĹźnÄ
sprawÄ
i ja rĂłwnieĹź jestem zdania, Ĺźe jeĹli juĹź czegoĹ szukamy to wybierajmy te zdecydowanie najlepszej jakoĹci. Mi rĂłwnieĹź bardzo podoba siÄ nóş japoĹski santoku i wĹaĹnie zamierzam sobie w najbliĹźszym czasie taki kupiÄ. |
|
|
|
 |
limonka
Super!

|
Wysłany: 28 Luty 2022, 23:13
|
|
|
| DostaĹam od teĹciowej nóş do obierania edge 7,5 cm. Jest bardzo fajny, ale koleĹźanka twierdzi, ze noĹźy nie daje siÄ w prezencie - podobno to Ĺşle wróşy. Wierzycie w takie przesÄ
dy? |
|
|
|
 |
marra
Hey, good!

|
Wysłany: 28 Luty 2022, 23:46
|
|
|
| W Sotbe kupicie Ĺwietnej jakoĹci baterie i do kuchni i do Ĺazienki, polecam. Styl skandynawski, trwaĹe |
|
|
|
 |
Bombiel
Fantastic!

|
Wysłany: 3 Marzec 2022, 19:12
|
|
|
| PoniekÄ
d samo wyposaĹźenie naszej kuchni jest niezwykle waĹźne i myĹlÄ, Ĺźe na dobrÄ
sprawÄ kaĹźdy z nas powinien mieÄ rĂłwnieĹź jak najlepsze wyposaĹźenie. Zdecydowanie fajna jest patelnia z powĹokÄ
ceramicznÄ
i ja od jakiegoĹ czasu takÄ
u siebie posiadam. Teraz na pewno mogÄ kaĹźdemu zarekomendowaÄ wĹaĹnie taki sprzÄt. |
|
|
|
 |
antimonite
Sweet!

|
Wysłany: 27 Kwiecień 2022, 12:22
|
|
|
JeĹli chcecie, aby Wasza kuchnia wyglÄ
daĹa luksusowo polecam sklep, w ktĂłrym sama zaczÄĹam zakupy od kamienie do ostrzenia a skoĹczyĹam na wymianie caĹego sprzÄtu kuchennego... |
|
|
|
 |
|
|